proteinkur

 


Om proteinkur.dk l brugerbetingelser l kontakt


 

Protein i korn

     kalorier/
energi fra protein
Gram
protein per 100 gram
Gram
kostfibre per 100 gram
Boghvede, hel 15 % 13 5
Boghvedegryn 6 % 7 2,5
Boghvedemel 7 % 6,5 2
Bulgur 6 % 5 7,5
Bygflager, øko, Urtekram 11 % 8 ?
Byggryn 10 % 9 9,5
Bygmel 11 % 9 7,5
Cornflakes, uspecificeret 8 % 7,5 3
Franskbrød 12 % 8 4
Fuldkornshvedemel, grahamsmel 13 % 10,5 11,5
Havregryn 14 % 13 10
Hirseflager 13 % 12 2
Hirse, hele korn 12 % 11 8,5
Hvedegryn, mannagryn 14 % 12,5 4
Hvedekerner, hele/knækkede 12 % 10,5 11
Hvedekim 27 % 24 13
Hvedeklid 22 % 16 40
Hvedemel 10 % 9,5 3,5
Majskerner, dybfrost 13 % 3,5 2
Majskolbe, rå 16 % 3,5 3
Majsmel 8 % 7 7,5
Mysli, uspecificeret 13 % 12 8,5
Pumpernickel 14 % 7 10
Ris, brune 10 % 9 2,5
Ris, parboiled 9 % 8 1
Ris, hvide 9 % 8,5 0,5
Risengryn, grødris, hvide 7 % 6,5 0,5
Risengryn, grødris, brune 8 % 6,8 2,5
Risklid 14 % 13,5 21
Rismel 8 % 7,5 1
Rugbrød, fuldkorn 10 % 5 8
Rugbrød, lyst 11 % 6 7,5
Rugbrød, mørkt 11 % 5,5 8,5
Rugkerner, hele/knækkede 11 % 9 15
Rugmel, fuldkornsrugmel 11 % 9 15
Rundstykke 13 % 9,5 4
Sigtemel 11 % 9,5 4,5
Skærekage, formkage, uspecificeret 5 % 5 1
Småkage, uspecificeret 4 % 5,5 3
Spaghetti, fuldkorn 15 % 13 9,5
Spaghetti 14 % 12,5 3
Surbrød 11 % 7 4
Tvebakke 10 % 9,5 3
Tørkage 4 % 5 7
Wienerbrød 4 % 4,5 3,5

 

Annoncer ...